Webbshop


Planera din semester med karttjänsten - Semestertips i Sverige


Vet du vilka vägar du ska åka på din hemester i Sverige men vet inte vad som finns utmed vägen?


Om du vill prova karttjänsten gratis under 30 dagar, kontakta oss i kontaktformuläet till höger så får du behörighet till karttjänsten. Efter 14 dagar kommer du att få ett mail om du är intresserad av att börja prenumerera på karttjänsten eller ej. Din behörighet kommer att tas bort om du väljer att inte fortsätta prenumerationen efter 30 dagar.


Prenumerera på karttjänsten - Semestertips i Sverige där du snabbt se vad som finns utmed vägar eller i ett visst område som du har tänkt besöka.

Karttjänsten är byggd i en Google mapkarta. I kartan finner du sevärdheter, trevliga affärer, bad, restauranger, boenden, caféer, gårdsbutiker mm. Du zoomar in/ut samt drar i kartan för att ta dig till det område som du är intresserad av att utforska mer. Det finns även olika lager som man kan klicka i eller ur i karttjänsten. Tex om du bara vill se sevärdheter.


Precis allt finns inte med utan man kan säga att det som många rekommenderar på olika sidor och som har över 4 av 5 i betyg på Facebook, Tripadvisor och Google samt våra egna rekommendationer.


Karttjänsten kommer att fortsätta uppdateras kontinuerligt under din prenumeration.

Du har endast läsbehörighet till karttjänsten och kan därför inte lägga till egna tips eller rekommenationer. Men det går fint att maila oss dina tips så lägger vi in dem i karttjänsten. Du kan heller inte kopiera eller dela kartjänsten med andra. En förutsättning för att du och andra användare ska ha tillgång till karttjänsten är att din mailadress är registrerad hos Bergblomman.


Prenumerationspriser

1 månad - 100 kr

3 månader - 200 kr

6 månader - 300 kr

12 månader - 500 kr


Starta din prenumeration

Swisha beloppet för hur länge du vill prenumerera på karttjänsten samt ditt för- och efternamn till: 070 - 320 63 80.

Skicka ett meddelande via kontaktformuläret till höger att du vill påbörja din prenumeration. Det är din mailadress som är din behörighet till karttjänsten. Du kommer att få ett meddelande när din behörighet är aktiverad till karttjänsten.


Företagare, föreningar mfl
Ni som vill ingå i denna karttjänst men inte gör det idag, kan kontakta Bergblomman för att registrera er verksamhet i karttjänsten. Vårt grundkrav är dock att er verksamhet ska har minst 4 i betyg på en 5-gradig skala på Google, Tripadvisor eller annan likvärdig sajt.

Bergblomman har rätten att i slutändan bestämma om verksamheten ska registreras eller ej i karttjänsten.


 
 
 
 

Klicka på på rutan med pilen längst upp till ¨höger. Så öppnas en ny maximerad sida av instruktionen.