Webbshop


Köp bak- och pizzastålplåt


Bergastål är vårt egna märke och vi säljer 2 olika storlekar på plåtarna till halva priset jämförelsevis med tex företag som säljer liknande produkter.

 

Det större bak- och pizzastålet kan i de flesta fall ersätta en bakplåt i ugnen. Dock är har alla ugnar olika mått. Det går också fint att måttbeställa ditt stål.

 

Pizzaspadar i trä för ca 100 kr rekommenderar jag varmt att man köper i välsorterade kökstillbehörsaffärer. Köp 2 pizzaspadar då det är lättare att fösa av pizzan på stålet med den ena pizzaspaden.

 

Med bak- och pizzastålet medföljer en beskrivning om hur man ska sköta stålet samt recept på pizzadeg och tomatsåser, pesto mm. 


Mått mellan: 38 cm x 33 cm x 0,6 cm - 520 kr

Mått stor: 46,5 cm x 38 cm x 0,6 cm - 690 kr


Beställ bak- och pizzastålplåt

Skicka ett mail till mig i kontaktformuläret till höger med önskemål om mått samt ditt för- och efternamn, adress och mobilnr.


Beroende på vilket stål du väljer så återkommer jag med portokostnaden om du inte kan hämta det på plats i Taberg. Ett stål väger ca 8-10 kg. När du har bestämt måttet, ev. paketkostnad eller avhämtning så swishar du överenskommet belopp och ditt för- och efternamn till: 070 - 320 63 80.